Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantant barceloní Rafa Pons omple el Forat del Pany

El Forat del Pany ha estat l’escenari aquesta matinada de dissabte d’una actuació musical que ha servit de retruc de presentació del nou disc del barceloní Rafa Pons.

Aquest concert a Vilafranca és un dels darrers que s’emmarca en la gira de presentació del primer disc del barceloní Rafa Pons sota el títol “Mal te Veo”.  Un disc que ha nascut, com ell mateix ha reconegut a Vilafranca Televisió, fruit del gran èxit que ha tingut després de molts anys d’omplir bars de Barcelona amb el seu repertori musical. El cantant avança que ja treballa amb un nou disc que serà més del mateix perquè encara no el coneix prou el públic, de manera que avança que seguirà la mateixa fórmula. Però amb alguns nous ingredients musicals. Rafa Pons calcula que serà a finals d’any o començaments del que ve quan el aquest nou disc podria veure la llum. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: