Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El camp municipal de futbol de Moja tindrà ben aviat gespa artificial

La dotació econòmica necessària per a fer-ho és la partida més destacada de la modificació del pressupost aprovada per l’Ajuntamenrt d’Olèrdola en una sessió de ple extraordinari celebrada dimecres passat al vespre.

 La modificació del pressupost té un valor global de 695 mil euros, dels quals 480 mil es destinen a la instal·lació de la gespa artificial en el camp de futbol de Moja, tant en  el terreny de joc de futbol 7 com en el de futbol onze. Bona part de la modificació es finança amb el romanent de tresoreria de l’exercici de 2007, i del qual se’n va donar compte en el mateix ple. Artur Santacana, regidor d’Hisenda, també destacava de la modificació altres partides, com la dedicada a  finançar els nous serveis que comporta el nou contracte de neteja de les instal·lacions municipals. També s’incrementen inversions en esports en 18 mil euros i es contempla una partida inicial de 15 mil per a procedir a iniciar les obres de millora en instal·lacions del camp de Sant Miquel. Altres partides que Artur Santacana destacava és la previsió de fer una prova pilot per implantar el sistema wi-fi d’accés a internet al municipi i la que garanteix el subministrament d’aigua per a rec de camps de futbol, la piscina de Daltmar i espais naturals. La modificació es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern, l’abstenció de CiU i el vot en contra d’ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: