Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’organitza una nova visita al refugi del Serral, del camp d’aviació republicana que hi havia situat als Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos continuarà el proper diumenge dia 25 el cicle de visites guiades mensuals que duu a terme al Refugi del Serral situat a l’antic camp de l’aviació republicana, al costat de la Masia del Serral.

La visita es farà a les 12 del migdia. i permetrà conèixer la història d’aquesta construcció, les seves característiques i els seus usos durant la Guerra Civil.<br />El preu de la visita és de 3 euros per persona, gratuït per als menors de 12 anys, i s’haurà de concertar prèviament trucant al telèfon 93 818 69 28 de dimarts a divendres al matí ja que les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: