Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es presenta el disc-llibre "Núria Feliu recita les sardanes més populars"

Aquest treball literari i discogràfic ofereix una mostra il·lustrativa de la producció poètica coral dels principals poetes i compositors catalans.

<br />El disc-llibre neix amb motiu del centenari de l’estrena de La Santa Espina, l’emblemàtica obra d’Àngel Guimerà amb música d’Enric Morera,  i amb la qual Núria Feliu ha volgut recuperar algunes de les obres poètiques i corals que han esdevingut clàssics de la música de casa nostra.

La presentació, que ha estat organitzada conjuntament per la Delegació de l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural i  Vilafranca sardanista a l’entorn del 23è Aplec de la Sardana,  tindrà lloc demà, a les 7 de la tarda, a l’auditori del Vinseum.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: