Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous comencen les festes dels Barris de Sant Sadurní, amb diversos actes al barri de l’Ajuntament

Els primers actes seran dijous a les 2 del migdia, amb la tronada d’inici de barri a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

A les 6 de la tarda a la mateixa plaça es farà un espectacle infantil amb xocolatada. Els actes de dijous acabaran a2/4 d’11 de la nit amb el castell de focs que s’encendrà a l’Era d’en Guineu i la posterior ballada de sardanes que es farà a la plaça de l’Ajuntament.<br />Divendres continuaran les activitats al barri de l’Ajuntament, a les 5 de la tarda, amb el tradicional rengle dels confits, des de la Plaça de l’Ajuntament. Divendres però, a partir de les 2 del migdia començaran també els actes del barri de Sant Antoni, amb la tronada que s’encendrà al carrer Sant Antoni. A 2/4 de 7 de la tarda, al mateix carrer, festival infantil i xocolatada; i a ¾ d’11 de la nit castell de focs, carrossa, actuació de la xaranga de Riba-roja i sardanes. En acabar discoteca mòbil a la plaça del Centre.<br />Els actes continuaran en els diferents barris de Sant Sadurní fins el 29 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: