Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà, Moja celebra una festa

A partir de dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc a la plaça de l’Església de Moja la primera de les festes populars organitzades en el marc de la campanya de prevenció de residus municipals que s’està portant a terme a Olèrdola.

<br />Des de fa un mes i mig, els establiments col·laboradors de la campanya lliuren als veïns vals per cada compra que fan sense utilitzar bosses de plàstic. Durant la festa d’aquest divendres, els veïns que hagin acumulat 10 vals podran bescanviar-los per una carmanyola. La festa  inclourà una xocolatada i es podran practicar jocs elaborats a partir de materials reciclats, oferts pel servei d’educació ambiental de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf.<br />La segona de les festes populars es farà dins la Trobada d’Olèrdola, del 6 al 8 de juny. Llavors, com a cloenda de la campanya , els vals es podran bescanviar per cabassos i se sortejaran carrets per anar a comprar.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: