Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’obren les inscripcions per participar a la Festa Major dels petits 2008

Les inscripcions es podran fer aquest dissabte al matí, a partir de les 11 i fins a les 2 del migdia, i es recolliran a la Sala d’actes de l’Escorxador. També es podran fer el dilluns 26 i el dimarts 27 de maig de sis a dos quarts de vuit de la tarda, al mateix Escorxador.

 

Les butlletes d’inscripció han estat repartides durant aquesta setmana a totes les escoles de Vilafranca i també se’n poden trobar a la Biblioteca Torras i Bages. Amb tot, el mateix dia de les inscripcions hi haurà butlletes a l’Escorxador. En aquestes butlletes s’indiquen totes les condicions necessàries per poder participar a la Festa Major dels petits. Tots els balls que hi tenen representació han determinat el nombre màxim de nens i nenes que s’hi poden admetre i també el nombre d’assaigs als quals s’ha d’assistir. Només s’admetrà una butlleta per persona, llevat dels casos que siguin germans, i l’ordre d’inscripció serà per ordre d’arribada. Si un ball quedés ple en el mateix moment de la inscripció, s’oferirà una altra opció intentant, d’aquesta manera, que tothom que ho desitgi pugui participar en aquest acte.<br />Per delegació dels Administradors de la Festa Major, la Comissió de la Festa Major dels Petits és l’encarregada d’organitzar aquest acte i de fer les inscripcions. Creada l’any 2006, aquesta Comissió està integrada per membres actius dels Balls de la Festa Major i també per d’altres persones que, de manera voluntària, van oferir-se a la convocatòria pública.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: