Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renovat el pacte territorial per a l’ocupació de l’Alt Penedès 2008-2011

En una reunió, celebrada dijous passat a Vilafranca, es va presentar el nou document de renovació del Pacte Territorial per l’Ocupació de l’Alt Penedès per el període 2008–2011.

El Pacte, creat l’any 2000, és un espai de concertació entre administracions locals i entitats socials i econòmiques del territori amb l’objectiu d’acordar eixos d’actuació per tal d’articular accions en favor del desenvolupament local i l’ocupació a la nostra comarca per tal de millorar-ne la qualitat.<br />Actualment des del Pacte Territorial s’està treballant en el projecte de Mapes de Projectes Estratègics Locals de la Diputació per tal d’identificar, seleccionar i definir els projectes que més i millor impacte puguin tenir en els àmbits del desenvolupament i l’ocupació al nostre territori.<br />A la presentació de la renovació del Pacte Territorial per l’Ocupació de l’Alt Penedès hi van assistir els alcaldes de la comarca i representats de les entitats socials i econòmiques del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: