Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentades 106 al·legacions al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Sadurní

Acabat el període d’exposició pública, els veïns de la capital del cava han presentat 106 al·legacions, que ara l’equip redactor, els serveis tècnics de l’Ajuntament i el govern municipal hauran d’estudiar i contestar una per una.

Les al·legacions que siguin acceptades i modifiquin el POUM obligaran a tornar a portar la planificació urbanística a un altre plenari per fer-ne l’aprovació provisional. En cas d’obtenir el suport suficient del consistori, aleshores es faria arribar a Urbanisme de la Generalitat, que és l’organisme a qui li correspon fer l’aprovació definitiva.

Durant el període d’exposició pública, la Regidoria d’Urbanisme va organitzar tres sessions informatives que van comptar amb una notable assistència i es van formular nombroses preguntes.

D’altra banda, també es van atendre 64 consultes formals, amb cita programada, sobre el POUM, a més de moltes altres consultes i aclariments puntuals, molts d’ells a través del telèfon i aprofitant que la documentació estava, i encara està, penjada a Internet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: