Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Oriol Sabat’, el llibre-film sobre l’obra d’aquest l’artista sadurninenc, serà a les llibreries per Sant Jordi

Ha estat editat per Insòlit i Films d’Art, i vol donar a conèixer l’obra de l’artista sadurninenc Oriol Sàbat i es podrà adquirir per Sant Jordi a les dues llibreries de Sant Sadurní: JEPI i La Rondalla.

El llibre (127 pàgines) inclou textos de J. Corredor-Matheos, Albert Mercadé, Susanna Rafart i del mateix artista, a més de 70 reproduccions de pintures i escultures de Sàbat. Entre els textos de l’artista hi ha poemes i proses poètiques. El llibre inclou un film, que porta per títol Cursa cap al no-res, relaciona els temes que apareixen en les diferents disciplines, amb la fragilitat de l’espai natural fronterer amb el perímetre urbà de Sant Sadurní. Entre els escenaris del rodatge hi ha Can Codorniu, la riera Lavernó i Montserrat vista des de Subirats. El curtmetratge, que té una durada de 10 minuts, ha estat dirigit per Albert Mercadé, amb guió d’Oriol Sàbat, fotografia de l’argentí Sebastián Bruno, i música de l’alemany Martin Merker.<br />El llibre va ser presentat el dilluns 14 d’abril a la llibreria La Central de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: