Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament se suma al Punt de Trobada, espai de relació entre infants i pares en procés de divorci

Tot i que ja hi participava de manera específica quan hi havia alguna família de Vilafranca, ara l’Ajuntament vilafranquí se suma de manera plena per donar suport a aquest espai neutral per facilitar la relació entre l’infant i els seus pares, quan aquests, degut a una situació de separació o divorci, tenen dificultats o impediments per exercir els drets de visita.

D’aquesta manera l’ajuntament de Vilafranca se suma a Creu Roja i al Consell Comarcal, que ja potenciaven aquest projecte. El conseller de Serveis Socials del Consell Comarcal, Josep Quelart, remarcava que és un espai important, ja que a banda d’un lloc neutral es facilita també el suport de professionals per fer seguiment de les diferents situacions.

 

Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Teresa Terrades, recordava que anteriorment ja hi havia un suport puntual al projecte, però que ara es farà una aportació anual, aquest 2008 prop de 7.000 €. Explicava que des de l’Ajuntament consideren molt important tenir espais com aquests en condicions i preparats.

 

El punt de trobada s’ubica a les dependències de Creu Roja Alt Penedès, al carrer Eugeni d’Ors de Vilafranca. Vol ser un espai agradable i com dèiem neutral que faciliti que els infants que es troben en aquestes situacions familiars de separació o divorci, pateixin el menys possible les pressions i dificultats que poden posar els adults a l’hora d’aplicar i exercir els drets de visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: