Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca el manual Els drets del meu demà

Es presentarà a Vilafranca el manual Els drets del meu demà, una publicació que dóna a conèixer les eines que tenen les persones per preparar-se per quan siguin grans.<br />

<br />La Fundació Viure i Conviure de la Caixa de Catalunya conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Pla per a la Gent Gran, organitzen una xerrada per presentar el manual Els drets del meu demà. Es tracta d’una publicació adreçada especialment a les persones majors de 50 anys, on s’explica quines són les eines jurídiques, institucionals i socials per preparar-se de manera autònoma per a una millor vellesa, fins i tot en cas de dependència. L’acte es farà el proper dilluns 21 d’abril, a les 5 de la tarda, a l’Escorxador. Es lliurarà gratuïtament un exemplar del manual.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: