Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple de Sant Sadurní té previst aprovar modificacions de crèdit i plantilla

&nbsp; Demà a les 8 del vespre, l’ajuntament de la capital del cava celebra el ple d’aquest abril amb un ordre del dia que contempla 5 punts, mocions d’urgència i els precs i preguntes.<br />Destaquen l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla de l’ajuntament per l’any 2007 i dos expedients de modificació de crèdit. [...]

&nbsp;

Demà a les 8 del vespre, l’ajuntament de la capital del cava celebra el ple d’aquest abril amb un ordre del dia que contempla 5 punts, mocions d’urgència i els precs i preguntes.<br />Destaquen l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla de l’ajuntament per l’any 2007 i dos expedients de modificació de crèdit. També es portarà al ple l’aprovació de l’expedient de contractació de les obres de la urbanització de l’agregat rural de Can Romeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: