Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de Lectura del Casal proposa per llegir "Beckenbauer", del dramaturg Jordi Casanovas

El Club de Lectura del Casal per tancar el curs de lectures ha proposat una obra de teatre. Aquest mes d’abril hi ha encara tres sessions, que representen el final de curs i el teatre és el protagonista. En concret, "Beckenbauer", del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas. 

De fet, al llarg de totes les sessions de l’any que han fet al Club de Lectura de l’entitat casalista han intenta que hi hagués força varietat: des de novel·les, poesies, també novel·les epistolars… i ara s’ha cregut que el gènere teatral era prou interessant i d’aquí que la tria, a més, sigui d’un autor vilafranquí. En concret, l’obra “Beckenbauer” del dramaturg Jordi Casanovas, de la Companyia Flyhard Theatre. Rodríguez destaca de l’obra de Casanovas que es llegeix molt ràpid i que si bé és amena convida, als lectors, a rumiar una estona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: