Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

el 30 de maig finalitza la presentació de sol.licituds per optar a un habitatge de protecció oficial als Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, conjuntament amb l’empresa ADIGSA, obre el període per sol·licitar l’accés a la nova promoció habitatges amb protecció oficial que es construeix a l’Avinguda de Cal Rubió.

<br />La nova promoció, que consta d’un total de 38 pisos, de dues i tres habitacions, dels quals 16 son en règim de lloguer i 22 de compra, està a punt de finalitzar i es reserva especialment per a menors de 35 anys, tot i que també hi poden optar persones d’altres edats.<br />El termini per presentar les sol·licituds amb tota la documentació necessària finalitza el dia 30 de maig. Per consultar les bases i concertar  dia i hora d’entrega dels documents us heu de dirigir a les Oficines de l’Ajuntament, a l’Avinguda de Catalunya número 74.<br />Entre els requisits necessaris per accedir a un d’aquests pisos destaca l’empadronament al municipi, amb una antiguitat de 5 anys per a pisos de compra i de 3 anys per a pisos de lloguer, i tenir uns ingressos mínims per unitat de convivència de 18.000 euros anuals bruts l’any 2006 per als pisos de compra i de 12.000 euros els menors de 35 anys en els pisos de lloguer i persones amb mobilitat reduïda, així com 15.000 euros la resta de sol·licitants dels pisos de lloguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: