Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Editat un volum sobre els més de 50 anys de Càritas de Vilafranca

Amb el títol Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Més de mig segle de servei als més necessitats, s’acaba de publicar un estudi històric de Joan Solé i Bordes en el que es ressegueix la seva tasca durant més de mig segle fins arribar als actes de celebració portats a terme durant  l’any 2007.

<br />El volum, editat amb el suport de l’obra social de Caixa Penedès, compta amb una presentació del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, i un pròleg a càrrec de Josep Parera, que durant molts anys va estar al capdavant de l’entitat.<br />Aquest treball que ara s’edita no vol ser altra cosa que una invitació a la reflexió sobre el passat proper i el present de la justícia social a casa nostra.<br />L’acte de presentació es fa dimarts vinent, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala Mn. Joan Vinyeta.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: