Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dinou obres del XIIè Biennal de Pintura Jove s’exposen al Fòrum Berger Balaguer fins el 4 de maig

A l’exposició es pot veure una selecció de les obres que han participat al concurs biennal de pintura jove que impulsa l’Obra Social de la caixa d’estalvis penedesenca amb la galeria d’Art Anquin’s. Són, en total, dinou obres de joves artistes que provenen de tot Espanya d’edats entre 18 i 34 anys, de les 88 que s’han presentat en la dotzena edició del concurs biennal de pintura.

Entre les que s’han seleccionat hi ha evidentment la guanyadora, del portuguès Rui Gomes Pereira, originari de Porto, que es va assabentar de la convocatòria del concurs gràcies a internet. I entre el jurat a què al·ludia el guanyador hi ha un professor d’història de l’art i crític en la matèria de la Universitat Rovira i Virgili Antonio Salcedo o el director de la publicació “Bonart”, Ricard Planas. Rui Gomes ha comentat que la seva pintura premiada forma part d’una sèrie que està fent les princeses desconegudes o de contes. Fins el 4 de maig es pot visitar encara la selecció dels treballs presentats a la dotzena edició del concurs de la Biennal de Pintura Jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: