Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció de dos individus per un presumpte delicte d’usurpació d’estat civil

La Policia Local de Vilafranca va detenir divendres dos individus per un presumpte delicte d’usurpació d’estat civil<br />

<br />Segons sembla, un dels dos individus, de 18 anys i domiciliat a Vilafranca, pretenia empadronar-se en el domicili de l’altre, utilitzant fraudulentament el passaport d’una tercera persona. Ni la fotografia ni la data de naixement coincidien amb les de la persona que el duia.<br /><br />L’individu, que no portava cap altra documentació que acredités la seva identitat, va ser detingut pels agents de la Policia Local juntament amb un altre jove. Aquest era el propietari del pis on es volia empadronar i estava d’acord en fer els tràmits. Els dos joves van ser traslladats a les dependències policials per fer les diligències corresponents.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: