Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cau una peça del campanar de l’Ajuntament de Sant Sadurní, sense causar danys personals

Divendres passat es va desprendre una peça de ferro en forma de rombe del campanar de l’Ajuntament que va caure a la plaça, al davant de la façana de la Casa de la Vila, però no va causar danys a cap vianant.

 

Aquesta peça, que té uns 25 centímetres de llargada per 10 d’amplada, estava collada a l’estructura metàl·lica del campanar de l’Ajuntament amb un cargol que es va trencar.

Per garantir la seguretat dels vianants i evitar qualsevol meva d’accident, el dimarts al matí operaris dels Serveis Comunitaris de l’Ajuntament van accedir al campanar i van soldar la peça que havia caigut i també van donar uns punts de soldadura a les altres 15 peces en forma de rombe que hi ha a la mateixa estructura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: