Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell, La Casa del Conill i Jounou seran homenatjats per l’ADEG

El dissabte 26 d’abril se celebrarà el principal esdeveniment social de l’ADEG,  la Nit de l’Empresari, a l’Hotel Melià Sitges.

<br />En el decurs de la festa, s’homenatjaran aquelles entitats i empreses associades que celebren un aniversari prou significatiu com La Casa del Conill i Cafès Novell que celebren el 50è aniversari o Jounou SA que compleix 25 anys.<br />Quant als Premis ADEG 2008, s’han rebut fins a 84 candidatures presentades per empreses i institucions de les nostres comarques. En el decurs de la Nit es donarà a conèixer el veredicte del jurat i les empreses i entitats premiades rebran el seu duc, el guardó corporatiu de l’ADEG que és obra de l’artista sitgetà Artur Duch.<br />A més, l’extens palmarès i el prestigi dels Premi Caixa Tarragona creixerà amb el reconeixement a una empresa del Penedès i el Garraf que acrediti una notable trajectòria.<br />La Nit de L’Empresari també inclourà les actuacions de la SitJazz Band i del reconegut monologuista Dani Pérez.<br />Per assistir a la Nit de l’Empresari caldrà inscriure’s abans del 22 d’abril. El preu del tiquet és de 75 euros i la reserva es pot fer al telèfon 902 106 700 o bé al web de l’ ADEG.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: