Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es presenta un estudi sobre els 35 anys d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès

L’auditori del Vinseum acollirà, a les 8 del vespre, l’acte de presentació del llibre “Trenta-cinc anys d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès 1972-2007”, obra  del jove historiador vilafranquí Daniel Sancho.

<br />Les pàgines del volum, amb nombroses il·lustracions i una portada il·lustrada per l’artista vilafranquí Josep Ruiz Oliva, passen revista a tres dècades de treball en la promoció de la llengua i la cultura catalana a la nostra comarca, des de la creació de la delegació l’any 1972.<br />El llibre ha estat publicat per Òmnium Cultural com a tercer volum de la seva col·lecció “Quaderns de La Palma” i compta amb el patrocini de l’Obra Social de Caixa Penedès i el suport de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Vilafranca.

&nbsp;

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: