Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest abril començarà la remodelació del camp de futbol municipal dels Monjos

El camp patirà un procés de remodelació en el que s’ampliarà el terreny de joc, que passarà a tenir 60 metres d’ample i 100 metres de llargada, es faran tots els vestidors nous i es crearà una àrea social pels clubs. A més, es construirà una zona de graderia nova i s’instal·larà gespa artificial sobre el camp de sorra que hi havia fins ara.

Està previst que les obres finalitzin cap a finals d’any i mentrestant, des del 15 d’abril, l’actual camp de futbol municipal romandrà tancat afectant totes les jornades que queden fins a final de temporada i també l’inici de la temporada 2008/2009. Fins el mes de gener els equips de l’A.D Monjos i el Futbol Base Mas Catarro jugaran els seus respectius partits i entrenaments al Camp Municipal La Tallada, situat a la Ràpita.

Per acomiadar l’actual camp de futbol, aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda es farà un torneig triangular amb els tres equips sènior del municipi: FB Mas Catarro, AD Monjos i CF Ràpid Català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: