Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuts domiciliaris immediats per als avis dependents que rebin l’alta de l’Hospital i el Fortuny

Des d’aquest dimarts, les persones grans amb dependència que són donades d’alta tant a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès com al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i necessiten un servei de suport personal a domicili, reben de forma immediata xecs-servei per accedir a aquests serveis.

L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar que les persones grans puguin accedir amb urgència als serveis de suport personal, sense haver d’esperar a l’entrevista amb els Serveis Socials municipals.

Des dels mateixos departaments de treball social dels dos centres sanitaris es lliuren els xecs-servei per a un total de 20 dies, juntament amb dia i hora per a una entrevista amb els Serveis Socials de l’Ajuntament, per tal de valorar la conveniència de continuar amb el suport a domicili.

Recordem que el xec-servei és una fórmula de co-pagament entre l’usuari i l’administració per donar resposta a aquelles situacions de necessitat d’atenció domiciliària moderada i temporal, que requereixin una resposta ràpida i que puguin ser solucionades o millorades amb el suport d’una treballadora familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: