Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adjudicades les obres d’ampliació de la llar d’infants L’Enxaneta

Aquest dilluns, la Junta de Govern Local de Vilafranca ha adjudicat a una empresa constructora les obres de reforma i ampliació de la Llar Municipal d’Infants L’Enxaneta, situada a la plaça de Fèlix Mestre, al barri de l’Espirall.

El projecte consisteix en l’ampliació amb una nova aula i la millora i redimensionament de diferents espais i instal·lacions. Així, es pretén millorar la funcionalitat general del centre amb la construcció d’una nova aula, fet que permetrà disposar d’una llar amb un total de 5 grups/classe, ampliar la sala polivalent i habilitar un espai per al descans dels infants més petits, tenint en compte que en aquests moments la llar acull nens i nenes a partir dels 8 mesos d’edat.

L’edifici de la llar l’Enxaneta fa més de vint-i-cinc anys que es va construir i, tot que s’han anat fent intervencions de manteniment, el seu estat i les noves exigències fan necessàries aquestes obres d’adequació.

El projecte de reforma i ampliació de la llar d’infants L’Enxaneta té un pressupost d’uns 369.000 euros i es preveu executar-lo en els propers mesos, sense interferir el funcionament habitual del centre. L’objectiu és que la llar estigui totalment renovada a inicis del proper curs escolar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: