Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tercer Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor de les Fires de Maig de Vilafranca

Les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats acolliran el tercer Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme i el Servei de cultura de Vilafranca. Hi ha dues categories, la d’adults i la de joves.

 

Pel que fa a la categoria d’adults el primer premi és un cap de setmana per a dues persones, dues nits, esmorzar i sopar, al Parador Nacional d’Aiguablava, i pel que fa a la categoria de joves el primer premi és un ipod amb altaveus. Els segons premis seran un lot de llibres per valor de 100 euros.

El veredicte i el lliurament de premis es farà públic al saló de plens de la Casa de la Vila, el 14 de maig, en el marc del pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats.

Les bases contemplen que les cartes poden ser escrites a mà o amb ordinador, amb una llargada màxima de 2 fulls per una sola cara. Els treballs hauran de ser lliurats entre el 15 de març i el 28 d’abril, personalment o per correu ordinari a la Comissió Organitzadora del Concurs Cartes romàntiques d’amor o de desamor 2008, edifici de l’Escorxador, c/ de l’Escorxador, 19 –21, 08720 Vilafranca del Penedès.

Per m&eacute;s informació es poden consultar les bases a la web de l&rsquo;Ajuntament <a href="http://www.vilafranca.cat/">http://www.vilafranca.cat</a><a name="_Hlt131578313"></a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: