Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Montagut podrà obrir una segona línia si la demanda d’escola concertada supera la oferta

L’escola Montagut ha presentat una sol·licitud al Departament d’Educació per desdoblar la seva oferta actual, obrint una segona aula de P-3 a partir del curs que ve.

L’expedient compleix la normativa i per tant ha estat acceptat, tot i que segons ha dit a la nostra emissora la regidora d’Educació, Lourdes Sánchez, ha estat presentat fora de termini. No obstant, fonts de l’escola han confirmat que la documentació havia estat presentada dins els terminis.

De tota manera, tot i tenir autorització, no compten de moment amb el concert econòmic, és a dir amb l’assignació econòmica corresponent.

En tot cas, el concert està assegurat segons li consta a la regidora d’Educació si la demanda d’escola concertada a Vilafranca per al curs 2008/2009 supera la oferta.

Per tant, si aquest proper curs es repeteix la demanda que hi va haver per l’actual, l’escola Montagut té tots els números per començar la segona línia amb una primera aula de P-3.

Recordem que les preinscripcions per a educació infantil, primària i ESO comencen dimarts vinent i acaben el 4 d’abril. La matriculació es farà del 9 al 13 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: