Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Caixa i Mas Albornà uneixen esforços per a la integració laboral

L’Obra Social La Caixa i Mas Albornà treballaran plegats per a la integració laboral de persones amb risc d’exclusió social. La col·laboració entre l’entitat financera i la fundació es vehicularà a través del programa Incorpora. 

El passat mes de febrer es va signar a Barcelona un conveni de col·laboració que permetrà desplegar el programa de foment de l’ocupació Incorpora de l’Obra Social La Caixa a les comarques del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf. A la nostra comarca, el programa es desenvoluparà a través de la Fundació Privada Mas Albornà. Per parlar de com es portarà a terme aquest desenvolupament, representants de La Caixa i de Mas Albornà es van reunir ahir al matí a les oficines centrals de l’entitat financera a Vilafranca.El programa Incorpora funciona a nivell estatal des de fa dos anys i es tracta d’una iniciativa que vol promocionar la integració sociolaboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball. El director de l’àrea de l’Alt Penedès de La Caixa Leandro Márquez destacava que la llarga experiència de la Fundació Mas Albornà serà capdal a l’hora de que el programa doni bons fruits a la comarca.

Per la seva part, el president de Mas Albornà Martí Solé comentava que, per a la Fundació, és molt important comptar amb el suport d’una entitat de l’envergadura de La Caixa per a desenvolupar la seva tasca habitual.

Solé destacava que Mas Albornà ha aconseguit la inserció laboral de moltes persones amb discapacitat o malaltia mental.

L’Obra Social La Caixa destina 215.000 euros al programa Incorpora a través de la Fundació Mas Albornà i quatre entitats socials especialitzades més de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf. La inversió es basa en la implementació de la figura de l’insertor laboral, que serà el responsable de la incorporació de la persona discapacitada a l’empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: