Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Equips de la secció de Voleibol de la Fundació Atlètic Vilafranca participen en un torneig a Melzo

Les joves jugadores dels equips infantil i cadet de la secció de voleibol de la Fundació marxaven aquesta tarda, acompanyades de pares i mares, cap a la població italiana de Melzo, agermanada amb Vilafranca.

La intenció és participar en un intercanvi amb un club italià d’aquesta població, fruit de l’oportunitat oferta per la mateixa regidoria d’esports de Vilafranca per tal que es pogués fer alguna activitat amb alguna població agermanada amb la vila.

 

Precisament el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Colomé, s’ha acostat fins a l’estació d’autobusos de la vila que era el lloc on s’han concentrat per tal de marxar amb cotxes particulars cap a Itàlia.  

El president de la secció, Xavier Arrufat explicava que fa cinc anys ja que funció aquesta secció, però que encara son poc coneguts per el gran públic. La seva voluntat és anar creixent poc a poc, i augmentar el nombre de noies que formen part del club i que puguin gaudir jugant i practicant voleibol.

 

El club en aquests moments te unes 65 jugadores, i també fa una tasca didàctica en tres instituts, fruit de l’acord amb el Consell Esportiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: