Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els gegants de la Família Robafaves de Mataró, convidats al VI dia del geganter

El sisè dia del geganter comptarà amb la participació de La Família Robafaves de Mataró. Com a novetat, els gegants petits, el Jordi i la Montserrat, també acompanyaran els gegants de Vilafranca en aquesta sisena diada.

La Família de Gegants Robafaves de Mataró serà la colla centenària de Catalunya convidada al sisè Dia del Geganter de Vilafranca, que se celebrarà aquest diumenge. La històrica família Robafaves, datada de 1853, està formada per en Robafaves i la seva dona, la Geganta, la seva filla, la Toneta, i el marit d’aquesta, en Maneló. Els quatre gegants mataronins acompanyaran els gegants vilafranquins Ferragut i Elisenda. D’altra banda, per primer cop, també desfilaran el Jordi i la Montserrat, els gegants petits de Vilafranca.Per tant, aquest diumenge, els carrers de Vilafranca veuran passar vuit gegants en el marc d’aquest sisè dia del geganter. Des de la colla de geganters de Vilafranca creuen que el dia del geganter està plenament consolidat i que han donat resposta a la demanda dels vilafranquins, que volien veure els gegants fora de la festa major i de la diada de vigília de Corpus.

Un dels principals atractius de la diada és que, des de fa quatre anys, Vilafranca rep la visita d’una colla de gegants històrics i centenaris.

El cap de colla Raimon Mascaró destacava que sempre que han demanat la participació a altres colles han obtingut un sí per resposta.

Els actes del sisè dia del geganter començaran a un quart de 12 a la plaça de la Vila, amb la plantada de gegants. A les 12 s’iniciarà una cercavila pels carrers del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: