Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cantautors Pep Picas, Enric Hernáez i Joan Amat han presentat els seus respectius darrers discos

A lestabliment musical Discostar, el cantautor vilafranquí Pep Picas va ser el primer dels tres a presentar públicament el seu últim disc. Es titula “brúixa de dol”, i inclou poemes de Maria Mercè Marçal.

Aquest és el cinquè que ha tret al mercat i amb què s’estrena una nova editorial i discogràfica comarcal, com ha destacat el mateix Picas. De la seva banda, Joan Amat va presentar el seu segon disc, ara amb poemes de Jordi Gabarró. La tria ha estat atzarosa i per casualitat, com explicava el mateix Amat. I Enric Hernáez hi presentava el seu dotzè disc, que ha fet en col·laboració amb el poeta i periodista David Castillo. Els tres, un cop van haver parlat dels seus discos respectius al públic assistent, van actuar en directe i van oferir algunes de les poesies musicades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: