Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la festa de la botiga al carrer

Aquest divendres comença una nova edició de la festa de la botiga al carrer als establiments del Centre Vila. Els comerciants trauran el gènere que queda després d’unes rebaixes que han estat més fluixes que altres anys.

Les botigues de roba i complements han estat les que més han notat aquesta davallada de les vendes durant les rebaixes que van començar al mes de gener. De fet, ja es preveia que aquestes rebaixes fossin més fluixes que les de la temporada anterior. Principalment, perquè ha quedat molt menys gènere per vendre a preus rebaixats.A banda de que la oferta de productes sigui menor, també és possible que hagi afectat a les vendes l’increment de preus de productes i serveis que s’està notant darrerament a les butxaques dels consumidors.

En qualsevol cas, els botiguers de l’associació de comerciants Centre Vila tenen una cita important aquest cap de setmana per tal de vendre el material de la temporada d’hivern que els queda. Divendres a la tarda comença una nova edició de la festa de la botiga al carrer, una cita que molts clients esperen.

Així doncs, divendres, a partir de les cinc de la tarda, la majoria d’establiments adherits al Centre Vila posaran parades al carrer i trauran els productes que ja estan rebaixats al màxim. La festa s’allargarà també durant tot el dissabte en l’horari comercial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: