Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut d’Estudis Penedesencs celebra, a Sitges, l’assemblea anual

Aquest diumenge, l’Institut d’Estudis Penedesencs inicia les activitats amb l’assemblea anual de socis i una ruta pel cementiri de Sitges.

Amb aquesta celebració es farà una síntesi del que ha estat per a l’entitat l’any 2007, el de celebració dels trenta anys, i s’oferirà a tots els assistents una completa memòria amb la crònica del conjunt d’actes portats a terme.

L’assemblea general ordinària de socis s’iniciarà a les onze del matí, a l’edifici Miramar de Sitges, amb la memòria d’activitats, presentació de l’estat de comptes, proposta de pressupost per a l’any 2008, així com l’informe del president i d’altres membres de la junta directiva; Hi haurà igualment les intervencions dels assistents i dels responsables de les diverses seccions.

A la vegada, l’IEP farà un reconeixement a diverses persones i entitats que s’han distingit per la seva trajectòria de promoció dels diversos aspectes de la cultura penedesenca i han portat a terme sovint una col·laboració constant amb l’Institut d’Estudis Penedesencs. Com a cloenda, es convidarà a tots els assistents a adreçar-se al cementiri de Sitges per tal de poder conèixer amb més deteniment el seu passat i admirar el paisatge mariner que des d’allà s’albira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: