Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les famílies dels alumnes del CEIP la Girada han pogut fer una visita a les noves dependències

El centre de fet ja està impartint classes aquest curs als alumnes de P3, P4 i P5; així com primer i segon de primària. Les mares i pares d’aquests son els que han tingut l’oportunitat aquesta tarda de visitar les instal·lacions de l’escola, i comprovar les millores que ja podran gaudir els seus fills i filles en les properes setmanes.

Com explicava Assutzena Miquel, directora del CEIP La Girada, no es tractava d’una jornada de portes obertes, sinó d’una visita adreçada a les famílies que ja son usuàries del centre.

 

En aquests moments en centre te 115 alumnes, el que significa segons Miquel un centenar de famílies. La directora apuntava també que ja aquest mateix curs es podran utilitzar part d’aquestes dependències, un cop finalitzades les obres que s’hi han estat fent fins ara.

 

La voluntat és poder desdoblar per exemple primer i segon, que ara estan en un mateix grup. De cara al proper curs el que és segur, segons la directora, és que s’ampliarà a tercer de primària, tot i que apuntava la voluntat també de poder acollir algun grup de quart, per completar el cicle.

 

De moment el nom oficial del centre és CEIP La Girada, tot i que recordem hi ha sobre la taula la proposta de donar-li el nom de Dolors Piera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: