Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP presenta els avantatges i inconvenients de la liberalització del sector energètic

La Unió Empresarial del Penedès ha convidat responsables de la companyia FECSA ENDESA per explicar davant empresaris i persones interessades com es culminarà el procés de liberalització total del mercat energètic a Espanya i quines conseqüències tindrà això per a les butxaques domèstiques i industrials.

El 2003 va començar el procés de liberalització del mercat energètic europeu i, a partir d’aquell moment, els consumidors tenen la possibilitat d’escollir la companyia que els subministra l’electricitat i el gas. Aquest any 2008, serà el definitiu per arribar al mercat lliure i això genera incertesa i tindrà conseqüències tant per a empreses com per a particulars. Per resoldre aquests dubtes i conèixer el futur del mercat de l’electricitat i el gas, la UEP ha convidat a responsables de FECSA ENDESA en l’acte titulat “El futur de l’electricitat i el gas: avantatges i inconvenients del mercat lliure”. Aquesta presentació, serà a càrrec, entre d’altres , de Jesús Crespo, director territorial de la Zona Llobregat d’ENDESA, zona en la qual pertany l’Alt Penedès, juntament amb Jordi Caldés, responsable de Grans Clients d’ENDESA Energia a Catalunya. L’acte tindrà lloc el proper dijous 6 de març, al matí a la seu de la UEP, i és obert a qualsevol persona interessada. Les places són limitades i cal confirmar l’assistència al 93 892 54 04.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: