Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova escola de Santa Margarida i els Monjos es dirà Arrels

Ha culminat el procés participatiu que l’Ajuntament i el centre van encetar el passat mes de setembre, quan es va inaugurar la nova escola dels Monjos, que en aquell moment es va anomenar provisionalment CEIP Santa Margarida i els Monjos.

Després que pares, professors i persones relacionades amb la comunitat educativa al municipi hagin aportat diverses propostes de nom, l’escola passa a anomenar-se Arrels, en relació a les vinyes que l’envolten i com a símbol de la vinculació entre el creixement i el desenvolupament de la persona amb la necessitat d’unes bases sòlides sobre les quals construir la personalitat.

L’escola Arrels va obrir portes el passat setembre amb l’arribada dels primers infants que omplen les aules d’aquest nou edifici que, ara per ara, té una línia d’educació infantil amb classes de P3, P4 i P5, que s’aniran omplint a mesura que els nens vagin creixent.

La nova escola està situada al darrera de l’institut El Foix i del pavelló poliesportiu, a la cantonada entre el carrer de Maria Aurèlia Capmany i el camí Fondo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: