Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs fotogràfic de regularitat del Casal ja té els millors classificats

Les fotografies sobre animals de Roderic Pla, Vicenç Graell i Leo Romero són les que han rebut una millor puntuació de les presentades durant el desembre al Concurs Fotogràfic de Regularitat 2007-2008, que organitza l’Agrupació Fotogràfica Diafragma del Casal de Vilafranca.

L’obra de Roderic Pla també va ser la millor entre els participants del mes de novembre. Les obres presentades es poden veure als panells de l’Agrupació Fotogràfica Diafragma durant un mes, quan seran substituïdes per les del mes següent.

El concurs es desenvolupa amb un tema diferent cada mes, fins al juny. Al final del concurs, es farà una exposició de les obres participants oberta a tothom al vestíbul de la Societat La Principal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: