Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge continua el cicle de concerts familiars amb Sons de circ de la Simfònica del Vallès

Sons de circ va a càrrec del Quintet de Metall i percussió de la Simfònica del Vallès. És un concert familiar que traslladarà als participants, d’una manera sorprenent, al món del circ a través de la música i l’acció.

La música en directe serà la protagonista, fent aguditzar els sentits al públic. També el moviment i l’art escènic acompanyaran aquest viatge, amb acròbates i malabaristes, com explica Roser Ríos de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca.

 

En un món cada cop més virtual, on la imatge té un paper protagonista, els nens i les nenes coneixeran la música en directe, i particularment els instruments de la família de vent-metall, la percussió, i els seus intèrprets.

Ríos recomana aquests concerts a les famílies amb infants, perquè passaran una estona divertida, didàctica i participativa.

 

El concert familiar té lloc aquest diumenge, a les 12 del migdia, al Casal.

Les taquilles obriran a les 10 del matí, però les entrades també es poden adquirir al Telentrada i a les oficines de Caixa Catalunya. Des de l’Escola Municipal de Música recomanen comprar l’entrada anticipadament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: