Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un individu per robatoris a l’interior de vehicles i un altre per venda il·legal de CD i DVD

La Policia Local de Vilafranca va detenir dissabte a la matinada un individu per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles. La detenció es va produir cap a ¾ de 5 de la matinada de dissabte quan una unitat de la Policia Local que estava patrullant per la zona del Balcó de les Clotes va detectar un vehicle amb les portes obertes en un pàrquing situat al costat del cementiri.

En acostar-s’hi els agents, un home va informar-los que dos individus havien forçat diversos vehicles i que havien sortit corrent indicant-los la direcció. Els agents van iniciar la persecució d’un dels homes que es va allargar aproximadament un quilòmetre i mig a través de carrers, vinyes i marges de la zona de les Clotes fins a interceptar-lo. A l’individu, amb inicials M.A., de 30 anys i indocumentat, se li van incautar dos telèfons mòbils, una quantitat de diners i un anell, entre altres objectes. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials.

En el lloc dels fets, els agents van observar un total de 9 vehicles afectats per robatoris amb força, ja sigui a través del trencament dels vidres o forçant el pany. Els agents van trobar en el lloc dels fets un ganivet de cuina i un tornavís, tots dos de grans dimensions i presumptament utilitzats en els robatoris. Tots els vehicles van ser traslladats a les dependències policials per tal de garantir la seva seguretat i posar-los a disposició dels seus titulars.

 

D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca va detenir dissabte al migdia un home, amb inicials I.F. i que anava indocumentat, per un delicte contra la propietat intel·lectual, per la venda il·legal de CD i DVD. La detenció es va produir cap a 2/4 d’1 del migdia a càrrec d’agents de paisà de la Policia Local que patrullaven per la zona del mercat setmanal, els quals van adonar-se que l’home en qüestió tenia exposats a la via pública CD i DVD, que oferia als vianants.

Davant l’evidència que els productes exposats per aquesta persona eren còpies il·legals de discos compactes (caràtules fotocopiades, discos gravables i no originals), els agents van detenir l’individu a l’alçada del carrer dels Ferrers, després que aquest intentés donar-se a la fuga. Se li van interceptar un total de 91 DVD i 85 CD i una quantitat de diners en metàl·lic. L’individu va ser traslladat a les dependències policials on va quedar detingut per la presumpta comissió d’un delicte contra la propietat intel·lectual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: