Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada s’ha incendiat una nau de l’antiga fàbrica SEP, als Monjos

Sis dotacions dels Bombers han estat treballat, des de 2/4 de 5 de la matinada i fins gairebé les 7 d’aquest matí, quan s’ha donat l’incendi totalment per extingit, malgrat que una hora després d’iniciar-se el foc ja estava controlat.

Les flames només han afectat 30 palets amb caixes de cartró i peces de plàstic que hi havia a l’interior de l’empresa, situada a l’antiga carretera N-340 just davant de l’Hostal del Penedès, i que formaven part d’un paquet més important de material que s’havia anat retirant darrerament.

Efectius de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos han donat suport als Bombers en les tasques d’ordenació i control de la zona, ja que s’ha hagut de tallar durant més de dues hores l’accés a l’empresa Uniland i s’ha desviat el trànsit de camions, força nombrós a primera hora del matí.

A l’espera de l’informe oficial dels Bombers, i segons les evidències obtingudes del lloc dels fets, la causa probable de l’incendi seria la propagació d’un foc que algun indigent podria haver encès per escalfar-se a l’interior de la nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: