Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa organitza el Primer Sopar Solidari contra el càncer en benefici de l’ICO

Masia Vallformosa organitza el Primer Sopar Solidari en benefici dels projectes de recerca contra el càncer de la Fundació Institut Català d’Oncologia (Fundació ICO), que tindrà lloc el divendres 22 de febrer a la sala La Cúpula de Vallformosa, a Vilobí del Penedès, i que està obert a qualsevol persona, empresa o entitat que vulgui col·laborar en aquesta causa.

Els objectius del sopar són recaptar fons per ajudar a finançar la investigació que duu a terme l’ICO, incrementar la notorietat de la tasca realitzada per l’ICO i la seva Fundació; i transmetre a la societat missatges positius vers les malalties oncològiques i, especialment, prendre consciència que el càncer es pot curar.

En el marc de la política de Responsabilitat Social Corporativa de Vallformosa, el projecte neix arrel de l’acord establert amb la Fundació ICO pel qual a partir d’aquest any 2008 es destinen part dels beneficis del Vallformosa Winery Convention Center a la investigació contra el càncer.

L‘Institut Català d’Oncologia és un Centre d’Atenció Oncològica Integral que té cura del 39% de la població adulta de Catalunya i integra en una mateixa organització tots els elements per lluitar de forma efectiva contra el càncer, oferint diagnòstic, tractament, prevenció, recerca i formació. Un dels centres de l’ICO és l’hospital Duran i Reynals, centre de referència de tots els malalts de l’Alt Penedès. Per tant, l’impacte d’aquesta iniciativa repercuteix directament a la comarca i aporta un benefici social al nostre territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: