Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha desmuntat la pista de gel del Centre Vila

Aquest matí ja s’estava desmuntant la pista de gel del Centre Vila, que per cinquè any muntava aquesta associació de comerciants de Vilafranca

Després d’estar en funcionament durant totes aquestes festes de Nadal, aquest matí els tècnics han iniciat els treballs de desmuntatge de la pista que durant algunes setmanes ha permès patinar al centre de Vilafranca.

Des de Centre Vila valoren molt positivament l’experiència, tot i que enguany la pluja que va caure durant tres dies a la capital de l’Alt Penedès els va fer estar neguitosos. Per contra, les temperatures en general els han estat favorables, ja que els freds de les nits i que no pugessin en excés durant les hores de sol, els ha permès mantenir el gel en bones condicions.

 

Pel que fa a xifres, des de l’Associació han comptabilitzat uns 12.000 patinadors, que amb els seus respectius acompanyants, podrien apuntar que han passat per la plaça Jaume I aquests dies unes 50.000 persones al voltant de la pista de gel.  

Precisament aquest és un dels fets que des de Centre Vila valoren també molt positivament, ja que consideren que ajuden a potenciar el centre de Vilafranca, que es converteix en aquestes dates en un referent gràcies a la presència de la pista de gel.

 

D’altra banda, Pere Albornà, vice president de Centre Vila, comentava també que enguany el consum elèctric ha estat inferior als altres anys , i també el consum d’aigua és inferior al que molta gent es pensa.

 

Recordem que la pista de gel va estar instal·lada des de pocs dies abans de l’inici de les festes de Nadal i en funcionament fins ahir diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: