Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina de Difusió Artística i el Servei de Cultura organitzen el curs "Llegir imatges"

En el marc de l’exposició de vídeo “Sessió contínua”, que es pot visitar fins el 3 de febrer a la Sala dels Trinitaris, l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca han organitzat el curs “Llegir imatges (en moviment). Vídeo, cinema, televisió i art contemporani” amb l’objectiu d’oferir eines de reflexió al voltant del paper que té la imatge en moviment en la nostra vida quotidiana.

Els curs, que tindrà lloc els dimecres 16, 23 i 30 de gener, de 8 del vespre a 10 de la nit, vol ser un mapa amb diferents recorreguts sobre el passat i el present de la imatge en moviment per analitzar com intervé en la nostra percepció de la realitat. Aportant exemples pròxims trets dels camps del cinema, la televisió, la publicitat o l’art, les diferents sessions permetran una aproximació lúdica i alhora crítica al poder que té la imatge en la nostra societat.

El programa s’estructura en tres sessions de dues hores. La primera sessió pretén fer una aproximació a la nostra experiència en la recepció contínua d’imatges en moviment. La segona sessió planteja fer un acostament al videoart i la seva particular manera de definir-se com a producció audiovisual. Finalment, la tercera sessió, consisteix en una visita/debat a l’exposició.

 

El curs s’adreça a persones majors de 16 anys i és gratuït. Per fer les inscripcions cal trucar al Servei de Cultura, al telèfon 93 890 04 59, de dilluns a divendres, de 9 a 2 al matí i de 5 a 9 als vespres. Les places són limitades.

“Sessió contínua” és una exposició de vídeo comissariada per Montserrat Badia, que mostra una selecció de treballs videogràfics realitzats entre els anys 2000 i 2005 per alguns dels artistes contemporanis més rellevants i significatius del nostre context.

Es pot visitar fins el 3 de febrer a la Sala dels Trinitaris, de dimecres a dissabte, de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges i festius, de 12 a 2 i de 6 a 8 a les tardes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: