Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les activitats abans d’inaugurar l’exposició i tancar les portes del Palau són molt diverses

Per festejar que l’edifici del Palau Reial, seu històrica del Museu del Vi de Vilafranca, actualment Vinseum, tancava les seves portes per començar la rehabilitació i que s’inaugurava l’exposició que vèiem abans, es van organitzar un seguit d’actes. S’encetaven a mig matí.

Per festejar que l’edifici del Palau Reial, seu històrica del Museu del Vi de Vilafranca, actualment Vinseum, tancava les seves portes per començar la rehabilitació i que s’inaugurava l’exposició que vèiem abans, es van organitzar un seguit d’actes. S’encetaven a mig matí. Tot el dia es va poder veure aquesta instal·lació interactiva de Maria Barrena, a les sales del Palau, que portava per nom “Amb el vi, despertem els nostres records”. La música va ser-hi molt present. Al matí aquesta petita cercavila dixiland que sortia de davant del Vinseum per recórrer el centre de la vila s’anunciava als convilatans la festa grossa del Museu. Eren el Papa Joe’s quintet que a la tarda van tornar a repetir cercavila. l matí i migdia es feia aquest concert “la tardor de l’edat mitjana”, amb Tonatiuh Cortès i companyia. I poc després va tenir lloc un aperitiu de varietats amb la trapezista Ariadna Martí i companyia. El lloc triat per aquesta activitat era la taverna de Cal Noi Noi. A la tarda els joves van participar d’una gimcana, anomenada “Vilafranca i l’esperit”. Aquest punt, la Rambla de Sant Francesc, era un dels triats per fer-hi una de les moltes proves distribuïdes arreu de la vila. Els joves, acompanyats de monitors, s’anotaven els resultats que obtenien en una carpeta. Els grups havien sortit del Vinseum a les cinc de la tarda i una hora i mitja hi tornaven per veure quin equip havia sumat més punts. Hi havia una altra prova: calia veure a galet, i vigilar que un no s’acabés tacant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: