Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera part de la campanya de reconstrucció a Puerto Cabezas s’ha tancat amb un nou concert

El grup Naraina ha animat una nit solidària, la passada, amb la ciutat agermanada de Puerto Cabezas, amb el ritme de la "rumbeta electrocariñosa" , una barreja de la rumba, el funky, el reggae i el drum’n’bass. L’associació d’Amics de Puerto Cabezas, amb aquest concert, de més de dues hores de durada, han tancat la primera part de la Campanya per la reconstrucció de Puerto Cabezas pel pas de l’huracà Fèlix el 4 de setembre passat.

Un concert al teatre Municipal Cal Bolet que també s’inclou dins els actes de les Festes de Sant Raimon. I és que des de l’organització s’ha pensat que per aquesta festivitat també era un bon moment de sumar esforços i col·laboració per ajudar la ciutat agermanada. Fins ara a la zona devastada els grans projectes de reconstrucció estaven aturats, com ha explicat el president d’Amics de Puerto Cabezas, Ramon Carbonell.

Carbonell ha explicat que es preveu que a partir del proper mes, que és una època en què no acostuma a ploure als països centreamericans i que també es pot treballar més, es podran portar a la pràctica ja bons projectes. A l’entrada del teatre Cal Bolet es venia material per recaptar fons dins la campanya de reconstrucció amb Puerto Cabezas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: