Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cònsol de Veneçuela ha pratogontizat una nova xerrada del cicle "pobles en lluita" de la CUP

La realitat contemporània de Veneçuela ha centrat una nova xerrada que la CUP ha organitzat per conèixer una altra visió del país allunyada del que ens expliquen els mitjans de comunicació espanyols. Dins del cicle de xerrades “pobles en lluita”, la CUP va organitzar aquesta xerrada ahir al vespre a l’Escorxador.

Sota el títol “Veneçuela: la revolució bolivariana”, es va parlar de la lluita social i política que ha fet al llarg de la història aquest país llatinoamericà. Per això es comptava amb una veu experta, la cònsol de Veneçuela Belén Rojas, que va parlar del procés bolivarià fins a l’actual govern d’Hugo Chávez amb una visió allunyada de la radiografia i la imatge que projecten els mitjans de comunicació espanyols, i sobretot des del cas famós del “porque no te callas”, que el monarca espanyol va etzibar a Chávez. El responsable de formació CUP Vilafranca, Robinson Silva, recordava a la nostra emissora que les xerrades que organitzen plantegen sempre quines són les experiències que, arreu del món, han protagonitzat pobles immersos en tot tipus de lluites ja siguin pel seu alliberament nacional o lluites estrictament socials. El cicle de xerrades “pobles en lluita” de la CUP continuaran properament recorrent i fixant-se en altres escenaris del món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: