Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els sadurninencs tenen dos mesos per informar-se a fons sobre el POUM i presentar al·legacions

El dilluns vinent, coincidint amb la seva publicació al DOG, s’iniciaran tot un seguit d’accions encaminades a informar als ciutadans de Sant Sadurní sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) aprovat inicialment pel consistori el passat 20 de desembre.

Les al·legacions dels ciutadans es podran presentar entre el 14 de gener i el 14 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, als baixos de la Casa de la Vila.

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament i els redactors del POUM atendran consultes particulars en hores prèviament concertades, trucant al telèfon 93 891 03 25. Aquestes consultes, que es faran els dimecres i els divendres, de 11 a 2 del matí, a partir del 30 de gener i fins al 14 de març.

Entre les accions programades destaca l’obertura d’una exposició amb els principals plànols del POUM, al Casal d’Entitats, que obrirà portes dimecres vinent.

Juntament amb aquesta exposició, la web de l’Ajuntament tindrà un apartat amb textos i plànols amb PDF per consultar i baixar. També hi haurà dues terminals de PC disponible per informar-se, al Casal d’Entitats i a la sala de reunions de la segona planta de l’Ajuntament.

A més s’han previst dues jornades informatives o presentacions del POUM a l’opinió pública al mateix Casal d’Entitats, els dies 30 de gener i el 6 de febrer, i es prepararà un número especial del butlletí Casa de la Vila que estarà disponible a finals de gener.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: