Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diputat del PSC Roberto Labandera destaca l’aposta del govern per la línia orbital de ferrocarril

Labandera feia aquesta afirmació aquest matí a la seu del PSC de Vilafranca, tot repassant algunes de les darreres decisions del govern de la Generalitat que poden afectar la nostra comarca.

<p align="left">Com a una de les q&uuml;estions m&eacute;s destacades, i parlant d&rsquo;infrastructures, recordava que el Govern ja ha aprovat inicialment el Pla Director Urbanístic que ha de fer possible la línia de tren orbital que ha d&rsquo;anar de Vilanova a Mataró, passant per Vilafranca i sense la necessitat d&rsquo;entrar a Barcelona. Una inversió important, m&eacute;s de 4.000 milions d&rsquo;&euro;, que Labandera considera primordial per el futur de la comarca i per garantir el seu desenvolupament.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Tot parlant d&rsquo;infrastructures, el diputat vilafranquí del PSC destacava tamb&eacute; que ja es troba en exposició pública el tra&ccedil;at definitiu de la C-15, una via que refor&ccedil;a la capitalitat de Vilafranca i donar tamb&eacute; m&eacute;s for&ccedil;a a la comarca.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">D&rsquo;altra banda Labandera ha parlat tamb&eacute; de la llei d&rsquo;Habitatge, que afecta tot el territori, i que per tant tamb&eacute; te incid&egrave;ncia a la nostra comarca. Ha remarcat que es tracta d&rsquo;una normativa que vol facilitar l&rsquo;acc&eacute;s a un habitatge digne a les persones que no en tenen. Un dels punts que el diputat ha destacat &eacute;s que la llei especifica la creació d&rsquo;un registre de sol&middot;licitants d&rsquo;habitatge, i que l&rsquo;administració ha de vetllar per satisfer les necessitats i demandes dels ciutadans inscrits en aquest registre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: