Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CNL obre les inscripcions per als cursos de català

El Centre de Normalització Língüística de l’Alt Penedès i el Garraf obre les inscripcions per als cursos de català.

El 4 de febrer s’obre el període de matriculació per apuntar-se als cursos de català per a adults corresponents al segon quadrimestre. A partir d’aquest dia, els antics alumnes s’hi podran inscriure. En canvi, les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística i que ara s’hi vulguin inscriure, en la modalitat presencial o a distància, han de fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Aquestes proves es faran a partir del dia 30 de gener i prèviament cal demanar dia i hora al Servei de Català, al carrer de la Font número 39, o trucant al telèfon 93 892 03 58. Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 6 de febrer, ja podran formalitzar la matrícula. Els cursos començaran els dies 18 i 19 de febrer.Els cursos de català per a adults ofereixen diferents modalitats d’aprenentatge, tant per a persones que no coneixen en absolut la llengua com per a aquells que volen perfeccionar els seus coneixements. Els cursos estan homologats amb les titulacions que expedeix la Secretaria de Política Lingüística, de manera que la prova final dels cursos bàsics, elementals, intermedis o de suficiència permet obtenir un títol oficial, que equival als nivells A, B o C de català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: