Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una fuita de gas provoca el tall de l’avinguda de Catalunya, a Santa Margarida i els Monjos

Dijous matí pels volts de dos quarts de nou una excavadora que es trobava treballant a les obres d’un edifici en construcció situat a l’avinguda de Catalunya dels Monjos ha foradat el ramal d’una canonada de gas que havia pertangut a l’antic edifici situat en aquest mateix solar.

Per causes que encara no s’han determinat, l’antiga canonada, que no disposava de cap mena de senyalització, encara conduïa gas i en trencar-se ha provocat una fuita que ha fet que la policia local acordonés la zona i tallés el trànsit rodat de vehicles. Cap a dos quarts de deu del matí, tècnics de la companyia del Gas han pogut solucionar la fuita i una estona després s’ha restablert el trànsit per la zona.

L’edifici està situat al número 98 de l’avinguda de Catalunya, gairebé al davant de la zona de la Costa daurada, cosa que ha provocat que el trànsit es desviés durant una hora cap a l’avinguda de Cal Rubió i pels carrers paral·lels a l’avinguda.

En el succés han intervingut la policia Local, una dotació dels bombers de la Generalitat i una altra dels Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament ha obert un expedient per establir les responsabilitats de la fuita i la situació de la canonada que encara portava gas tot i ser una antiga instal·lació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: