Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca localitza un home desaparegut

La Policia Local de Vilafranca localitza un home desaparegut de casa la nit de Nadal

A les 3 de la matinada de la nit de dilluns a dimarts passat, un veí de Vilafranca va informar de la desaparició d’un familiar seu, malalt diabètic. L’home, de 29 anys, no és de Vilafranca, per la qual cosa no coneixia la zona i els seus familiars temien que hagués patit una baixada de sucre, després de dues hores sense tenir-ne notícies.La patrulla de la Policia Local va realitzar diverses batudes pels voltants de la zona esportiva, on s’havia adreçat l’home desaparegut. Finalment, van localitzar-lo estirat a terra i inconscient, en un dels camins que van de Vilafranca a Pacs.La Policia Local va traslladar el ferit a l’hospital de Vilafranca, on ahir al matí continuava estable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: